Biarritz, Frankrijk

IK HEB EEN WAGEN VOLGELADEN! LEKKER NAAR FRANKRIJK. 

Elk jaar rijden velen Nederlanders naar Frankrijk om daar hun vakantie te vieren. Van noord naar zuid en van oost naar west. 

Ontdek een keer de Frans-Atlantische kust, waaronder Biarritz, een mondaine stad gelegen aan het strand. Smalle kuststraatjes en heerlijke verse visrestaurants. 

Voor een mooi uitzicht kun je naar Rocher de la Vierge. Het is wat toeristisch, maar goed dat hoort er soms een beetje bij. Het is ontzettend leuk om de berg rotsen met het beeld van Maria te bekijken. De loopbrug er naartoe is destijds gebouwd door Gustav Eiffel. Dit was in 1887 en zo ziet het er ook nog steeds uit. Wanneer je een stukje verder loopt kom je terug bij een oude vuurtoren gebouwd in 1834 genaamd Phare de Biarritz.

 Het pareltje aan de Atlantische Oceaan.
Au revoir! 


Daisy Walkabout, Daisy Naipal is zelfstandig ondernemer en aangesloten bij United Travel; de franchiseorganisatie voor zelfstandige reisadviseurs. Alle boekingen worden ondergebracht bij United Travel lid van ANVR (5471) en SGR (3642). U boekt en betaalt aan United Travel (KvK nummer 59901152).