NICE TO MEET YOU!

Aangenaam ik ben Daisy Naipal oprichtster van Daisy Walkabout.
Ik ben onwijs gepassioneerd als het gaat over reizen en de afgelopen jaren zijn daar duurzaam leven en mindfulness bij gekomen. Van deze prachtige aardbol hebben we er namelijk maar 1, die kun je maar beter koesteren.

In 2016 heb ik mijn opleiding International Tourism afgerond. Tussen 2016 en 2019 heb ik vooral van alles uitgeprobeerd en ben ik erachter gekomen wat ik niet wil, maar het allerbelangrijkste wat ik wel wil!

Tijdens een rondreis door Australië ontstond het idee van Daisy Walkabout. Regelmatig gingen wij mee op excursies in groepsverband. Ondanks dat ik van elke excursie ontzettend genoot, bedacht ik ook ALTIJD wat ik anders zou doen. Het mocht van mij vaak gezelliger, intiemer & persoonlijker.
En met die ervaring ben ik aan de slag gegaan.

PERSOONLIJK, AANDACHTIG, LIEFDEVOL, COMMUNICATIE & SAAMHORIGHEID.

Zijn 5 sleutelwoorden waar Daisy Walkabout voor moet staan. Niets moet, alles mag en alles is goed. Ik ben zelf continu op reis. Mijn uiteindelijk streven is mensen uitnodigen om samen met mij op reis te gaan. Sluit aan voor bepaalde tijd, be a part of my world en laat je verrassen. Een reis waar je zolang als je leeft aan terug denkt. Een herinnering is oneindig.

Daisy Walkabout is misschien wel de meest spannende stap geweest in mijn leven tot nu toe. Ik heb in feite alles opgegeven, mijn huis, mijn spullen & vooral het “controleerbare” bestaan. En ik kan alleen maar zeggen dat ik hier nog geen moment spijt van heb gehad.

Binding & saamhorigheid.
Op alle reizen die ik tot nu heb gemaakt zowel alleen als in groepsverband kijk ik goed terug. Allemaal hebben deze in teken gestaan van binding en saamhorigheid. Tijdens het reizen leg je contacten om in de meeste gevallen delen van de reis samen door te brengen. Samen maak je herinneringen voor het leven. 

Regelmatig komen deze herinneringen weer naar boven. De volgende vragen komen dan weer boven de tafel: Weet je nog die thee? Die leuke gids in de bergen? Het heerlijke eten!! Het is net of je weer even terug bent op de bestemming. 

Nog mooier is het wanneer je deze herinneringen kunt delen. En dat hoeft niet altijd met een bekende te zijn. Sterker nog 1 van mijn favorieten onderdelen is het reizen in groepsverband. Je leert mensen kennen die je anders waarschijnlijk nooit had ontmoet, langdurige vriendschappen ontstaan en zelfs prille liefdes bloeien op. 

Liefs Daisy

P.S.
Voor zonvakanties, stedentrips, pretparken, weekendjes weg, cruises en privé rondreizen ben je bij mij aan het juiste adres.