Plasticvrije shampoo.

Plastic shampoo flessen zouden verboden moeten worden!!
Shampoo bars is zoals zij het zelf noemen opgericht door een kleine groep mensen die de wereld een beetje mooier willen maken. Dit door het gebruik van plastic shampoo flessen te verminderen.
Volgens shampoobars is er voor elk haartype een geschikte shampoo, en doordat er is gekozen voor een zo laag mogelijke marktprijs is het product voor een grote groep consumenten toegankelijk. Met 1 shampoobar doe je drie(!) keer zo lang. Het is dus en milieuvriendelijker en (omgerekend) goedkoper.
 
In eerste instantie was ik wat sceptisch over dit product. Schuimt het wel genoeg? Is het voor mijn haar wel geschikt? Is het gewoon een nieuwe naam voor een stuk zeep?

Voor de shampoo koos ik voor de mint variant, het ruikt niet extreem maar wel lekker fris! EN WOW DIT SPUL SCHUIMT! Mijn haar voelt heerlijk schoon. In Nederland heb ik bij dit product over het algemeen geen conditioner nodig. Het bevat al oliƫn waardoor mijn haar lekker zacht aanvoelt. In het buitenland is dit wel nodig, in sommige landen bevat water meer chloor waardoor je haar (veel!) sneller uitdroogt.

De conditioner heeft wel een gebruiksaanwijzing en hier moest ik even aan wennen. Maar uiteindelijk ben ik hier ook heel blij mee.
KLIK HIER voor de instructie. 

Het grootste voordeel van dit product is dat we hiermee de hoeveelheid plastic verminderen, het is niet op dieren getest,vegan en gaat zo'n 80 wasbeurten mee. 

Zeg maar doei tegen mini toiletartikelen. Het artikel is klein en compact en je hebt geen gedoe meer met de vloeistoffen regels bij de douane wanneer je alleen met handbagage reist. 

Bestellen doe je op www.shampoobars.nl