HSP-PROOF REIZEN

Alle groepsreizen georganiseerd door Daisy Walkabout zijn HSP-PROOF.

Het begeleiden van reizen vind ik altijd een cadeautje. 
Toch moet ik daar ook aan toe voegen dat het ook de nodige energie van je vraagt. De planning is vanaf dag één uitgestippeld en het is hard aanpakken wil je er alles uit halen. Denk hierbij aan het afreizen naar de juiste stad, hotel en dan ook nog een excursie om vervolgens de volgende dag om 08:00 uur weer klaar te staan voor een nieuwe lange rit. Meestal is dit voor 75% van de groep geen probleem en dat houdt elkaar op de been. Maar die andere 25% moet er toch echt wel moeite voor doen. Je hebt een lange vlucht achter de rug, bent in een land dat je niet kent en met een grote groep (nog) onbekende mensen om je heen. 

Daar kunnen sommige mensen heel gevoelig voor zijn, die hebben net even een rustiger tempo nodig. En met die mensen hou ik graag rekening. Niet alleen omdat ik dit zelf veel prettiger vind, maar ook omdat ik weet dat het fijn is om af en toe wat meer tijd te hebben om te wennen aan een plek. Tevens vind ik ook dat sommige bestemmingen helemaal niet geschikt zijn om in een rap tempo doorheen te reizen. 
 

Even had ik de twijfel, wil ik dit in een hokje stoppen? Een naam geven... Want ligt dat niet te gevoelig? 


Nee, dat is het niet! Het is hartstikke prima, wat maakt het uit? HELEMAAL NIKS. 


Ik weet namelijk als geen ander hoe het is om te reizen als HSP'er en hoe fijn het is om het niet alleen te hoeven doen. Ik draag mijn ervaring graag over aan anderen die ook willen ontdekken. 


Hoe gaat dat dan? 

De groep waarmee je reist is niet groter dan 8 personen. Het reisschema is ruim opgezet en er is ruimte voor speling. Doordat we op elke bestemming een dag langer blijven in tegenstelling tot andere aanbieders, kunnen we wat meer pauze inlassen. Het vooronderzoek is al gedaan, het pakket is altijd inclusief maaltijden en je wordt tijdens de reis dagelijks op de hoogte gehouden van wat je te wachten staat. 


Zie je dan wel genoeg van het land? 

Vraag jezelf eens af of het gaat om, hoeveel je hebt gezien. Als je het mij vraagt is dit onbelangrijk. Het gaat om erom of je bewust hebt genoten van dat wat je hebt gedaan, beleefd en geleerd.  Begrijp me niet verkeerd! We gaan niet lui achterover hangen, reizen is en blijft hard werken. 

We gaan het alleen anders doen!

Klik hier voor het aanbod van 2020.


Al eerder gaf ik aan dat ik veel en vaak op reis ben. Sluit je liever alleen bij 1 van mijn reizen dan kun je dit aanvragen via het onderstaande contactformulier.


Daisy Walkabout