Binding & Saamhorigheid 

 

Op alle reizen die ik tot nu heb gemaakt zowel alleen als in groepsverband kijk ik goed terug. Allemaal hebben deze in teken gestaan van binding en saamhorigheid. Tijdens het reizen leg je contacten om in de meeste gevallen delen van de reis samen door te brengen. Samen maak je herinneringen voor het leven. 

Deze week kwamen een aantal van deze herinneringen weer naar boven. De volgende vragen komen dan weer boven de tafel: Weet je nog die thee? Die leuke gids in de bergen? Het heerlijke eten!! Het is net of je weer even terug bent op de bestemming. 

Nog mooier is het wanneer je deze herinneringen kunt delen. En dat hoeft niet altijd met een bekende te zijn. Sterker nog 1 van mijn favorieten onderdelen is het reizen in groepsverband. Je leert mensen kennen die je anders waarschijnlijk nooit had ontmoet, langdurige vriendschappen ontstaan en zelf prille liefdes bloeien op. 

Het begeleiden van deze reizen vind ik dan ook een cadeautje. 
Toch moet ik daar ook aan toe voegen dat het ook de nodige energie van je vraagt. De planning is vanaf dag één uitgestippeld en het is hard aanpakken wil je er alles uit halen. Denk hierbij aan het afreizen naar de juiste stad, hotel en dan ook nog een excursie om vervolgens de volgende dag om 08:00 uur weer klaar te staan voor een nieuwe lange rit. Meestal is dit voor 75% van de groep geen probleem en dat houdt elkaar op de been. Maar die andere 25% moet er toch echt wel moeite voor doen. Je hebt een lange vlucht achter de rug, bent in een land dat je niet kent en met een grote groep (nog) onbekende mensen om je heen. 

Daar kunnen sommige mensen heel gevoelig voor zijn, die hebben net even een rustiger tempo nodig. En met die mensen hou ik graag rekening. Niet alleen omdat ik dit zelf veel prettiger vind, maar ook omdat ik weet dat het fijn is om af en toe wat meer tijd te hebben om te wennen aan een plek. Tevens vind ik ook dat sommige bestemmingen helemaal niet geschikt zijn om in een rap tempo doorheen te reizen. 

Het gaat er immers niet om of je zoveel mogelijk van een land hebt gezien, het gaat erom of je hebt genoten en niet helemaal uitgeput thuiskomt. 


Groepsreizen aanbod 2020.

Walkabout Holiday Retreat! (LADIES ONLY)

Andalusië, Spanje 29-04-2020 tot en met 05-04-2020

Ga jij met mij mee op deze allereerste reis van 2020?
We gaan in beweging, in stilte, in kabaal, in chaos en in rust. Een onvergetelijke ervaring in groepsverband. 
 
Deze retreat begint al bij boeking. Alles is namelijk geregeld; vlucht, verblijf, voeding, activiteiten & excursies. Ik wil namelijk dat jij nergens meer aan hoeft te denken. 

21-daagse Walkabout door Nepal.

Exacte datum volgt.

Een exclusieve reis in groepsverband en beschikbaar voor maximaal 6 personen. 

Een reis met een globale planning, in een rustig tempo naar verlangen van de groep en vooral vanuit het hart. 

Daisy Walkabout

Daisy Walkabout, Daisy Naipal is zelfstandig ondernemer en aangesloten bij United Travel; de franchiseorganisatie voor zelfstandige reisadviseurs. Alle boekingen worden ondergebracht bij United Travel lid van ANVR (5471) en SGR (3642). U boekt en betaalt aan United Travel (KvK nummer 59901152).